Interaktivna radionica “Školarci misle (na) plavo”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Društvo istraživača mora 20.000 milja” jučer je u Osnovnoj školi Dore Pejačević održalo interaktivne radionice s učenicima sedmih razreda u sklopu edukativnog programa “Školarci misle (na) plavo”. Radionice su približile učenicima STEM (science, technology, engineering, math) kroz priče o moru i to u četiri teme – istraživanje mora, klimatske promjene, mikrosvijet u moru i bioraznolikost mora.

U središtu Našica organizirana je noćna izložba fotografija „Morski put“ posvećena moru. Pomoću prilagođene rasvjete, sugestivnom atmosferom tame i svjetlosti, izložba je približila posjetiteljima ljepote podmorja, važnost mora i oceana te kako je znanje o moru suština prirodoznanstvene pismenosti.

 

N.Pavlus

 

 

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit