I ovaj tjedan donosimo aktualne vijesti s tržišta rada!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosimo Vam aktualne vijesti s tržišta rada.
Birajte pametno. Odaberite posao.hr kao Vašu najbolju vezu za novi posao.
Nezaposleni ste ili tražite novi posao? U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe.

Frigooprema d.o.o. traži servisera rashladnih i klimatizacijskih uređaja/ elektrotehničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 13.7. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i samostalnost u obavljanju poslova. Provjerite detalje i prijavite se posao.hr-u.
Mlinar traži vozača (m/ž) u Osijeku. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije i poželjna je jedna godina radnog iskustva. Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu za zaposlenike i još puno toga. Rok prijave je 6.8. Prijavite se čim prije na posao.hr-u.
Manpower za potrebe klijenta zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 18.7. Potrebne su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost k rezultatima, upornost i organiziranost te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje i aplicirajte na posao.hr-u.
Centar Tehnike d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te prodajne i komunikacijske vještine. Prijavite se putem portala posao.hr.
Fermopromet d.o.o. zapošljava traktoriste (m/ž) u mjestu Majške Međe. Prijaviti se možete do 31.8. Provjerite uvjete na posao.hr-u.
Reflektor d.o.o. zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije/ plinoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 6.8. Poželjna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati na posao.hr-u.
Thermia Kamini d.o.o. zapošljava inženjera strojarstva (m/ž) i cnc operatera (m/ž) u Donjem Miholjcu. Rok prijave je 20.7. Iskustvo nije važno. Provjerite kako aplicirati na posao.hr-u.
Kruno popravak obuće i ostalih kožnih predmeta traži djelatnika za popravak obuće (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem posao.hr-a.
Drava International zapošljava pomoćnog radnika na liniji za reciklažu (m/ž) i radnika na proizvodnji pet folije (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Rok prijave je 24.7. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na posao.hr-u.
Stribor oprema d.o.o. traži stolara (m/ž). Mjesto rada je Bilje, a rok prijave je 3.8. Poželjno je radno iskustvo. Više na posao.hr-u.

Sretno kandidatima!
Bio je to pregled izdvojenih tjednih poslova s portala posao.hr. Ostale poslove za Osječko-baranjsku županiju provjerite na posao.hr-u.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit