I ovaj tjedan donosimo pregled poslova u suradnji s portalom posao.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Swiss Digital AG zapošljava na poziciji Java Backend Developer (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 9.7. Uvjeti su iskustvo u radu sa Java Spring frameworkom, relacijskim bazama podataka MySQL, PostgreSQL te alata Hibernate i Flyway, Gitlab, Gitlab CI/CD, Maven, Kibana, Sonarqube, Docker, Jira i slično. Poslodavac nudi mogućnost povremenog rada od kuće, stalno zaposlenje na puno radno vrijeme i iznadprosječna primanja te rad u interdisciplinarnom timu i na velikom projektu. Aplicirajte.

Hausengel International d.o.o. traži administratora za usmenu i pismenu komunikaciju na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno.

Weldex d.o.o. zapošljava CNC operatera na glodalici (m/ž) u Belišću. Prijave su otvorene do 28.7. Posao podrazumijeva rad na mjernim alatima, pomičnim mjerkama i mikrometru. Potrebna je odgovornost prema kvaliteti izrađenih dijelova i radno iskustvo od godinu dana.

Presing d.o.o. zapošljava glavnog skladištara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana u traženom poslu. Posao obuhvaća svakodnevnu evidenciju robe, evidenciju ulaza/izlaza robe, održavanje skladišta organiziranim i urednim te upravljanje viličarom. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana.

Trinas projekt d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 1.8. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove te opću koordinaciju rada ureda i administracije, financijsko-računovodstvene poslove, suradnju s knjigovodstvom i relevantnim institucijama. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema, iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, odlično poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije.

Stribor oprema d.o.o. zapošljava kvalificiranog stolara (m/ž). Mjesto rada je Kopačevo, a prijave su otvorene do 9.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine.

Štefiček grupa d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) u Jelisavcu. Rok prijave je 15.7. Posao obuhvaća rad na gradilištu, izradu građevinske knjige, vođenje građevinskog dnevnika i sve ostale poslove gradilišta. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno srednja stručna sprema.

Habib-Ing d.o.o. traži tesare (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.7. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno.

binaryx dev ops d.o.o. zapošljava na poziciji PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.7. Potrebno je više osoba na poziciji, a traži se minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme.

Argo d.o.o. traži komercijalista PVC i aluminijske stolarije (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća prodaju PCV i ALU stolarije, rad u MS Officeu i programu STIJENE, komunikaciju s kupcima, istraživanje tržišta i slično. Uvjeti su poznavanje rada na računalu, odgovornost, komunikativnost, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi znanje engleskog i njemačkog jezika.

Sretno kandidatima! Bio je to pregled izdvojenih tjednih poslova s portala posao.hr.

Ostale poslove za Osječko-baranjsku županiju provjerite na posao.hr-u.

izvor: posao.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit