I našički srednjoškolci jučer obilježili Dan sigurnijeg interneta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Centar za sigurniji Internet s partnerima i suradnicima jučer je organizirao obilježavanje Dana sigurnijeg interneta.  Centar za nestalu i zlostavljanu djecu već šestu godinu zaredom organizirao je aktivnosti i akcije s ciljem poticanja i promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe tehnologije i mobilnih uređaja među mladima i djecom, ali također i roditeljima. I ove godine jedna od aktivnosti obilježavanja Dana sigurnijeg interneta bio je Online kviz za djecu i mlade o sigurnosti na internetu, a tema je ove godine bila „Zajedno za bolji Internet.“ Prema istraživanjima, 49% roditelja vjeruje da im njihova djeca govore sve o njihovom online ponašanju, 71% djece skriva sadržaj s interneta pred roditeljima, a 50% djece ne zna kome se obratiti za savjet o online problemima.  U obilježavanje ovog dana uključili su se i u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u kojoj su održana predavanja o sigurnom korištenju sadržaja na internetu za sve učenike prvih razreda.

Izvor: CSI/SŠ Isidora Kršnjavoga

Foto:unsplash

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit