Dovršeni radovi u Vukovarskoj ulici u Budimcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općina Podgorač je putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije na objavljeni javni poziv za sufinanciranje projekata prema programu održivog razvoja lokalne zajednice u 2019. godini i poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2019. godini prijavila projekt „Rekonstrukcija kolnika i oborinske odvodnje Vukovarske ulice u naselju Budimci“. Riječ je o nerazvrstanoj cesti u vlasništvu Općine Podgorač. Vrijednost radova je 1.200.000 kuna. Ministarstvo je projekt sufinanciralo u iznosu od 150.000 kuna, a preostali dio od milijun i pedeset tisuća kuna osigurala je Općina Podgorač iz svog Proračuna.
Radovi na rekonstrukciji kolnika i oborinske odvodnje Vukovarske ulice u naselju Budimci završeni su u ugovorenom roku i izvršena je primopredaja ceste i svih pratećih pripadajućih objekata. Općinski načelnik Goran Đanić izrazio je zadovoljstvo što su radovi završeni u zadanom roku.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit