HNS-ov kandidat za župana Ivica Mandić: “Slavoniji i Baranji trebaju promjene!”

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas je Našice posjetio HNS-ov kandidat za župana Ivica Mandić i nositelj liste za Županijsku skupštinu koalicije stranaka HNS-HSS-Reformisti. Družio se s građanima te s kandidatom za gradonačelnika Našica Samirom Haj Barakatom i kandidatom za dogadonačelnika Brunom Wolfom.

Kandidat za župana Ivica Mandić istaknuo je kako HDZ-ova vertikala Slavoniji i Baranji nije dala ništa dobro i zato ovim prostorima trebaju promjene. Bez dobrog gospodarstva – rekao je – nema kulture, obrazovanja ni sigurnosti za treću životnu dob. Pozvao je građane da izađu na izbore i svoj glas daju kandidatu za gradonačelnika Našica Samiru Haj Barakatu te listi za Gradsko vijeće SDP-HNS-HSS. Što se tiče Županije, biračima je poručio da povjerenje daju Pokretu za Slavoniju i Baranju – županijskoj listi broj 3 koju čine HNS-HSS-Reformisti i Nezavisna lista Dinka Burića.

U svoje osobno ime podršku kandidatu za župana Ivici Mandiću dao je kandidat za našičkog gradonačelnika Samir Haj Barakat istaknuvši da su Slavoniji i Baranji neophodne bitne promjene u gospodarstvu i svim drugim područjima. Vrijeme je – poručio je – da Slavonija i Baranja, a tako i Grad Našice, postanu prosperitetni.

 

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit