HDZ Donja Motičina predstavio kandidate

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Donjoj Motičini, članovima stranke i simpatizerima  predstavili su se kandidat HDZ-a za osječko-baranjskog župana Ivan Anušić i kandidat za općinskog načelnika Vinko Peršić. Na listi HDZ-a za Općinsko vijeće su, uz nositelja Vinka Peršića i njegovog zamjenika Romea Žigića, Dominik Mihaljević, Marin Bošnjaković, Šimun Bošnjaković, Mirko Knežević, Marijan Nikodem, Marija Knežević, Ivanka Štefančić, Tena Kovačević i Ksenija Boljkovac. Kako je istaknuo Vinko Peršić,  glavni zadatak nove općinske vlasti bit će pokretanje gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta kako bi se spriječio odlazak mladih. Prioriteti su  industrijska zona “Topolinka”, farma i kamenolom.  Kandidat za župana Ivan Anušić istaknuo je da HDZ očekuje pobjedu Vinka Peršića u općini Donja Motičina te  je pozvao  sve članove i simpatizere stranke da izađu na izbore i podrže kandidate HDZ-a. Istaknuo je da je u posljednjih 12 godina, kao općinski načelnik, Općinu Antunovac iz prosječne pretvorio u jednu od najuspješnijih u Hrvatskoj pa na isti način želi u godinama zanemarivanoj Osječko-baranjskoj županiji promijeniti trendove u pozitivnom smislu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit