HDZ traži sinergiju gradske i županijske vlasti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Do pobjede! – skandirali su na sinoć na Trgu dr. Franje Tuđmana brojni članovi i simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice okupljeni na središnjem predizbornom skupu za Grad Našice. Građanima su se predstavili kandidati HDZ-a za župana i dožupana Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i Goran Ivanović – Lac,  kandidati za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika Josip Miletić, Krešimir Žagar i Hrvoje Šimić te kandidati za Gradsko vijeće. Kandidat za gradonačelnika Josip Miletić rekao je da je naš  grad – grad  obiteljskog života, grad mladih, grad  franjevaca, Pejačevića i bogate kulture te želi i učinit će sve da bude prepoznat po predivnim ljudima koji ovdje žive. Našice su grad budućnosti – rekao je  Miletić i istakno da je HDZ i do sada radio na dobrobit građana te će zajedno s budućim županom Anušićem učiniti sve da se u Našicama živi još bolje.  Pozvao je građane da odaberu HDZ – ljude koji su i do sada kvalitetno i marljivo radili na dobrobit našega grada i građana. Kandidat za župana Ivan Anušić pozvao je građane da izađu na izbore i iskoriste povijesnu šansu ostvarenja sinergije između gradske, županijske i državne vlasti koja će omogućiti brži razvoj i napredak i Grada Našica i cijele naše županije.

tekst i foto Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit