Gradska knjižnica Našice danas slavi 185. obljetnicu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradska knjižnica Našice danas slavi 185. obljetnicu svog postojanja. Rođendan simbolično proslavljaju besplatnim učlanjenjem novih članova, obnovom članstva svima onima kojima je članstvo isteklo te opraštanjem zakasnine za knjige koje nisu vraćene na vrijeme.
Povodom proslave jubileja, Gradsku knjižnicu je danas posjetio gradonačelnik Krešimir Kašuba i slavljenicima je u svoje osobno ime, i u ime Grada Našica uputio čestitku. Gradonačelnik je prokomentirao kako je tradicija knjižničarstva u Našicama velika zahvaljujući i franjevcima i Gradskoj knjižnici koja djeluje već 185 godina. Napomenuo je kako će knjižnica uskoro biti preseljena u novouređene, moderne prostorije koje se prostiru na 1100 kvadrata. Gradskoj knjižnici poželio je dug i uspješan budući rad. Ravnateljica knjižnice Silvija Šokić izvijestila je gradonačelnika o trenutnim aktivnostima te povijesti i značaju knjižnice za razvoj kulture i školstva u Našicama. Istaknula je da svi željno iščekuju preseljenje u Grögerovu vilu u kojoj će biti u mogućnosti pružiti kvalitetniju uslugu te organizirati razne kulturne sadržaje kojima će se još više približiti korisnicima.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit