Gradonačelnikova čestitka povodom Međunarodnog dana mladih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom današnjeg Međunarodnog dana mladih koji se obilježava od 1999. godine, kada je donesena rezolucija Ujedinjenih naroda, gradonačelnik Krešimir Kašuba uputio je prigodnu čestitku.

– Grad Našice pozitivan je primjer lokalne zajednice koja kreira i provodi politike koje pružaju podršku mladim ljudima i ulažu u razvoj zajednica u kojim mlada osoba može živjeti, napredovati i biti odgovoran građanin Republike Hrvatske. Prema posljednjem popisu stanovništva, na području Osječko-baranjske županije živi 57.538 mladih, što znači da 22,17% ukupnog broja stanovništva čine mladi. U našem gradu velik broj mladih svojim znanjem, idejama i aktivnostima doprinosi poboljšanju kvalitete života. Primjer su nam mladi poduzetnici kojih je uistinu puno, kao i volonteri naših udruga koji marljivo rade kroz pomoć drugima te kroz uređenje našeg grada. Hvala vam! – poručio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Međunarodni dan mladih čestitao je članovima Savjeta mladih Grada Našica, ali i svim mladima koji doprinose unaprjeđenju razvoja našeg grada.

izvor: Grad Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit