2. “Stravianae Challenge” održat će se u rujnu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na sajmištu u Našicama, 11. rujna bit će organiziran 2. “Stravianae Challenge” – automobilističko natjecanje iz discipline ocjensko-spretnosne vožnje. Natjecanje je na razini Prvenstva Hrvatske i Otvorenog prvenstva Grada Zagreba.  Okupit će najbolje hrvatske vozačice i vozače.

U svrhu promocije discipline ocjensko-spretnosne vožnje, kao i promocije autosporta, održat će se i Promotivno prvenstvo Grada Našica za sve one ljubitelje vožnji koji ne znaju kako bi započeli svoje bavljenje autosportom ili koji si ne mogu osigurati profesionalno bavljenje ovim sportom. Tako će na natjecanju u ovoj kategoriji amatera, odnosno nelicenciranih vozača, moći nastupiti svatko s važećom vozačkom dozvolom B kategorije.

Pokrovitelji manifestacije su: Grad Našice, Turistička zajednica Grada i Sportska zajednica Grada Našica.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit