Gradonačelnik Krešimir Kašuba uputio čestitku povodom početka školske godine

Facebook
Twitter
Pinterest

Prvi je dan nove školske godine u koju je krenulo 19.578 učenika osnovnih i oko 10.000 učenika srednjih škola. U prvi razred upisano je 2.197 prvašića,  13 škola s područja naše županije u ovoj školskoj godini uključeno je u nacionalni projekt cjelodnevne škole.

Povodom početka nove školske godine, gradonačelnik Krešimir Kašuba učenicima je uputio čestitku koju prenosimo u cijelosti:

“Dragi školarci!

Danas veliki broj vas prvi puta sjeda u školske klupe, dok se ostali sjetno vraćaju novim školskim obvezama, izazovima, radostima i svojim prijateljima.
Ovogodišnjim prvašićima koji danas kreću u novo životno razdoblje želim da im boravak u školi na najljepši način ispuni djetinjstvo.

Današnji učenici budućnost su našega grada, a njihova znanja neprocjenjiva su nam vrijednost. Stoga smo i ove školske godine svim osnovnoškolcima osigurali besplatne radne bilježnice koje spremno čekaju njihov povratak u školske klupe. I ove godine nastavlja se akcija Gradske knjižnice Našice, koja svim prvašićima OŠ i svim polaznicima prvih razreda SŠ omogućava besplatnu godišnju članarinu koju će moći preuzeti nakon otvaranja knjižnice u novim prostorima Vile Greger.
Čestitkom se danas obraćam i svim građanima koje pozivam na pojačan oprez i strpljivost posebice u prometu s osobitom pažnjom na naše najmlađe. Sreću i ustrajnost želim i svim prosvjetnim radnicima koji svim svojim nastojanjima odgajaju i uče mlade naraštaje za budućnost.
Sretno vam!” 

Izvor:Grad Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit