Gradonačelnik Krešimir Kašuba primio nagrađene učenike i mentore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Programom proslave Dana Grada Našica, gradonačelnik Krešimir Kašuba danas je na ljetnoj pozornici kraj dvorca Pejačević održao prijem učenika i mentora nagrađenih na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima. Učenicima i njihovim mentorima te ravnateljicama osnovnih škola s područja Grada Našica: OŠ kralja Tomislava Vlatki Zahirović, OŠ Dore Pejačević Jasminki Falamić, OGŠ “Kontesa Dora” Marini Kopri i OŠ ” Ivan Brnjik Slovak” Jelisavac Ljerki Ćorković te ravnatelju Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice Željku Filjaku gradonačelnik je uručio prigodne darove. Svima je uputio čestitku na njihovim uspjesima i zahvalu za njihom radu koji će i ubuduće podržavati te je iskazao ponos što promiču ime našega Grada. Gradonačelniku Kašubi je, u ime ravnateljica i svoje osobno, na prijemu zahvalio ravnatelj Željko Filjak. Istaknuo je kako su učenici i u izazovnom vremenu uspjeli ostvariti vrijedne rezultate kroz razne oblike natjecanja i kroz medije pronijeti ime Grada Našica i dostojanstveno predstaviti sve ono što su učenici i njihovi mentori radili tijekom godine.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit