Grad Našice se uključio u Program društveno poticane stanogradnje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Grad Našice u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) danas je organizirao prezentaciju Programa društveno poticane stanogradnje (POS) za izgradnju višestambene zgrade na raskrižju Ulice Vatroslava Lisinskog i Sokolske ulice u Našicama. Na prezentaciji su sudjelovali predstavnici APN-a i Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, a među ostalim zainteresiranima je predstavljena lokacija izgradnje višestambene zgrade te uvjeti, način, mjerila, mogućnost kreditiranja i prednosti koje donosi kupnja stana po Programu društveno poticane stanogradnje. Tim je povodom gradonačelnik Našica Josip Miletić u pratnji dopredsjednika Gradskog vijeća Stjepana Pintarića i pročelnika Gorana Blagojevića, danas ugostio pomoćnika ministra graditeljstva i prostornog uređenja Zdravka Vukića te zamjenika direktora APN-a Krešimira Žunića s kojima je obišao potencijalnu lokaciju višestambene zgrade na križanju Ulice Vatroslava Lisinskog i Sokolske ulice u Našicama. Tom je prigodom gradonačelnik istaknuo kako je Grad donio odluku o uključivanju u Program poticane stanogradnje, o čemu će više riječi biti na današnjoj prezentaciji. U svakom slučaju, cijena stanova naglasio je Miletić, bit će povoljnija od komercijalnih čime se želi potaknuti mlade ljude na rješavanje stambenih pitanja. Zamjenik direktora APN-a Krešimir Žunić pohvalio je inicijativu Grada Našica koji na ovaj način skrbi o svojim sugrađanima te naglasio kako je odabir lokacije vrlo dobar što je jedan od ključnih čimbenika. Nije tajna, istaknuo je Žunić, da je cijena stanova iz Programa poticane stanogradnje vrlo povoljna, pa je tako primjerice iznos mjesečnog anuiteta za kupovinu stana površine 58 kvadrata oko tisuću kuna mjesečno. Pomoćnik ministra graditeljstva i prostornog uređenja i naš sugrađanin Zdravko Vukić također je istaknuo važnost ovog vrijednog projekta, pohvalivši gradonačelnika i njegove suradnike na donošenju odluke o uključivanju u ovaj Program. Svjedoci smo brojnih projekata i radova koji se u protekle dvije godine izvode na području Grada, što je dobar pokazatelj da se nastoje osigurati kvalitetniji uvjeti za život svih naših sugrađana, zaključio je Vukić.

Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit