Grad Našice povećat će sredstva za obnovu dendroflore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić je, s djelatnicima Javne ustanove Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrednotama Osječko-baranjske županije, nakon nevremena nezapamćenih razmjera, koje je poharalo Našice i okolicu 4.kolovoza, obišao Veliki park i centar grada. Tom je prilikom konstatirano da je šteta koju je nevrijeme nanijelo našičkom zaštićenom parku ogromna. Brojna stara stabla su izvaljena i polomljena, pa čak i iščupana iz korijena – rekao je gradonačelnik Miletić i dodao da će tijekom sanacije Velikog parka, prvo biti uklonjeno stradalo drveće i ono koje ugrožava prolaznike, a zatim će se prići i sadnji novog drveća. Bit će nastavljeni i privremeno prekinuti radovi na projektu obnove prirodne baštine u okviru kojeg se gradi Posjetiteljski centar, šetnice, rasvjeta u parku, novi sportski tereni i parkiralište na “Vašarištu”. Za jesen su već od ranije predviđeni radovi na uređenju dendroflore – rekao je gradonačelnik Miletić i prokomentirao kako će sada sredstva morati biti “pojačana”.

Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit