Grad donirao bolnici uređaj vrijedan 22.800 kn

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Jučer je u crkvi proslavljen blagdan Gospe Lurdske. Nakon devetodnevnih priprema tijekom kojih su vjernici i svećenici molili krunicu ispred spilje Gospe Lurdske, završno euharistijsko slavlje s procesijom, u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog, služio je provincijal fra Željko Železnjak. Istoga dana obilježen je i Svjetski dan bolesnika. Tim je povodom u kapelici posvećenoj Gospi Lurdskoj, u Općoj županijskoj bolnici Našice, fra Željko Železnjak predvodio i koncelebrirano misno slavlje.

Misi su nazočili brojni zdravstveni radnici, bolesnici i Vjerska skupina Dječjeg vrtića Zvončić Našice. Blagdan Gospe Lurdske koja se u Lurdu ukazala prije 150 godina, Papa je prije 15 godina proglasio i Svjetskim danom bolesnika. Papa je tim činom želio svratiti pozornost na sve koji trpe – rekao je fra. Željko Železnajk i podsjetio da su se u Lurdu događala brojna čudesna ozdravljenja. Izrazio je zadovoljstvo što se u našičkoj bolnici, svih 15 godina otkako je proglašen Dan bolesnika, on dostojno i slavi. Gradonačelnik Krešimir Žagar na misnom je slavlju ravnateljici bolnice Vesni Čačinović uručio donaciju Grada bolnici – printer za endoskopije – uređaj vrijedan 22.800 kn. Ravnateljica bolnice Vesna Čačinović zahvalila je na donaciji i izrazila zadovoljstvo dobrom suradnjom Grada i Bolnice, a braći franjevcima zahvalila je na riječima ohrabrenja i utjehe bolesnicima i zdravstvenim djelatnicima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit