Body-builderi pomažu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Muškarac koji je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u jarak imao je sreće što mu se to desilo baš pred teretanom – hrpa snagatora pohitala mu je u pomoć i za čas je ponovo bio na cesti. Desetorica njemačkih body-buildera prekinuli su redoviti trening da bi pomogli vozaču čiji je automobil pao u jarak. Dečki su vježbali u fitness studiju u Bad Zwischenahnu, nedaleko od grada Oldenburga, kada je 38-godišnji muškarac izgubio kontrolu nad svojim automobilom, skrenuo na livadu i prednjim dijelom vozila upao u dva metra dubok jarak. "Oni su odbacili svoje ručnike i boce s vodom i otrčali preko ceste do mjesta nesreće", rekao je glasnogovornik policije. "Izvukli su automobil iz jarka i za to im je trebalo samo nekoliko minuta", istaknuo je. Zahvalni vozač pridružio se body-builderima u baru fitness studija i počastio ih "rundom" energetskih pića

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit