Goran Đanić u izbornoj utrci po peti put

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ispred zgrade Općine Podgorač, danas je organizirano službeno predstavljanje kandidature za predstojeće izbore nezavisnog kandidata, aktualnog načelnika Gorana Đanića te predstavljanje Nezavisne liste kandidata za Općinsko vijeće Općine Podgorač, nositelja Gorana Đanića. Goran Đanić je istaknuo da s ponosom predstavlja listu na kojoj su ljudi koji svojim ugledom i dosadašnjim radom zaslužuju povjerenje građana. Na Nezavisnoj listi uz nositelja Gorana Đanića su Ljiljana Zidar, Miroslav Štefančić, Tomislav Moguš,  Nedeljko Oljača, Željko Moguš, Milorad Beronja, Mario Gajčević, Sanja Kuruc, Natalija Lukačić, Mario Kučinac, Aleksandar Lazić i Dejan Mitrić.

Goran Đanić je istaknuo da je u Općinu Podgorač tijekom njegova protekla 4 mandata uloženo više od 100 milijuna kuna kroz razne projekte financirane iz fondova EU ili državnog, županijskog ili općinskog proračuna. Izgrađeno je više od 80 kilometara vodovodne mreže, a kroz razne programe otvoreno je 600 radnih mjesta. Samo u prošlom mandatu izgrađen je novi Vatrogasni centar, ulagano je u infrastrukturu, socijalne programe, udruge i razvoj poljoprivrede. Danas su u pripremi projekti vrijednosti 100 milijuna kuna – rekao je Đanić i kao prioritet istaknuo izgradnju kanalizacije i ostale infrastrukture u svim općinskim naseljima. Općina će, među ostalim, ulagati i u demografsku obnovu – istaknuo je Đanić i napomenuo da će financijski poticati kupnju i obnovu kuća za mlade.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit