GD CK Našice subotama organizira edukaciju za udruge

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice organizira edukaciju koja obuhvaća tri subote i tri teme, a počela je danas. Kako nam je rekao Dorijan Lamot, zadovoljni su odazivom pa pozivaju i ostale udruge da im se pridruže sljedeće subote i uključe u edukaciju u okviru projekta “Od malena – VOLONTIRAM!”. Današnja tema bila je Zakon o volonterstvu i odgoj za volontiranje.

Svaki polaznik ekukacije po završetku će dobiti potvrdu o sudjelovanju i prigodan dar, a ideje i aktivnosti koje budu osmišljene na radionici “Primjeri dobre prakse” dobit će logističku podršku i pomoć u provedbi aktivnosti. Nefinancijski pokrovitelj projekta “Od malena – VOLONTIRAM!” je Grad Našice, a projekt je sufinanciran od strane Agencije za mobilnost i programe EU iz fonda Europskih snaga solidarnosti.

Sljedeća edukacija bit će u subotu, u 9 sati, u učionici Vatrogasnog centra na obilaznici.

tekst: N.Pavlus, foto: GD CK Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit