Franka Umiljanović ispraćena skandiranjem!

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSkandiranje i dugotrajni burni aplauz, bili su iskreni pokazatelji oduševljenja našičke publike nakon sinoć održanog, prvog samostalnog koncerta mlade našičke pijanistice Franke Umiljanović. Franka je, na Dorinom klaviru, izvela omiljenu Dorinu Ljubicu, a na programu su bile i skladbe Borisa Papandopula, Moritza Moszkowskog, Fridricha Chopina, Roberta Schummana, Sergeja Rahmanjinova i drugih svjetski poznatih autora.

Franka Umiljanović – Našičanima poznatija kao članica Djevojačkog okteta "Latice", učenica je 3. razreda Srednje glazbene škole Franjo Kuhač u Osijeku, u klasi prof. Beatrice Janson, a redovno pohađa 2. razred osječke Isusovačke klasične gimnazije. Dobrodošlicu brojnoj publici i sudionicima Kolonije umjetničke keramike Hinko Juhn na sinoćnji koncert, u ime organizatora, poželjela je ravnateljica Muzeja Silvija Lučevnjak.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit