Bez obzira na promjene – kontinuitet rada

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageIako je nedavno došlo do promjena u Poglavarstvu i Vijeću Općine Đurđenovac, kontinuitet rada nije prekinut – izvijestio je član Poglavarstva Tomislav Abičić. Dovršena je vodoopskrbna mreža u naselju Beljevina, izrađena dokumentacija za spojni cjevovod Šaptinovci – Klokočevci te Šaptinovci – Bokšić – Bokšić Lug kao i za sekundarnu mrežu naselja Klokočevci i Bokšić. Đurđenovačko vodocrpilište – dodao je – napokon je u vlasništvu Općine.

U tijeku je izgradnja tribina na nogometnom igralištu i teniskih terena u sklopu Sportskog centra Đurđenovac. Uskoro će se početi i s radovima na izgradnji nove tržnice, a u pripremi je dokumentacija za novi pješački most preko rijeke Bukvik između sportske dvorane i Zvjezdane ulice. U tijeku je i uređenje đurđenovačkog parka i novih šetnica. U izradi je i dokumentacija za novi Vatrogasni dom, a nabavljena je i vatrogasna oprema za Vatrogasnu zajednicu Općine u iznosu 460.000 kuna. Abičić je istaknuo da su u pripremi i drugi projekti značajni za razvoj općine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit