Eric Prydz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageEric Prydz  rođen je 19. srpnja 1976. godine u Stockholmu, gdje se i počeo baviti elektronskom glazbom. Široj javnosti postao je poznat pod pseudonimima Cirez D, Pryda Moo i Sheridan. Godine 2004. izdaje svoj prvi veliki hit 'Call On Me', koji je potukao sve rekorde klupske glazbe. Pjesma je na broju jedan UK singles chartsa i German Top 100 provela šest tjedana, a prodana je u više od 2.5 milijuna primjeraka. Nakon uspjeha svog prvog hita, Eric je osnovao vlastitu izdavačku kuću Pryda Records.

Početkom kolovoza 2008. moglo ga se vidjeti i u Hrvatskoj u klubu Papaya na Zrću povodom Tuborg green festivala. Ericov posljednji klupski hit 'Pjanoo', koji je već sad proglašen klasikom, u svoje setove uvrštavaju najveći DJ-i današnjice, kao što su Tiësto, Arman Van Helden i drugi. Pjesma 'Pjanoo' je sasvim slučajno postala hit, nakon što ju je jedan njegov fan snimio mobitelom tijekom Prydzovog nastupa i stavio je na 'YouTube'.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit