Edukacija djece i učenika u području zaštite i spašavanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ravnateljstvo civilne zaštite – Područni ured civilne zaštite Osijek organizira edukaciju djece i učenika u sklopu “Nacionalnog programa edukacije djece u području zaštite i spašavanja” koji se provodi prema planiranoj dinamici u dječjim vrtićima i osnovnim školama na području naše županije. Danas su stoga posjetili Osnovnu školu kralja Tomislava i Dječji vrtić “Zvončić” Našice. Viši stručni savjetnik Ivan Rendulić rekao je da kroz prezentacije educiraju učenike i djecu kako postupati u određenim situacijama, što znači jedinstveni europski broj 112 i kada ga treba nazvati te im daju brojne druge korisne informacije. Vrtićanci su se rado uključili u prezentciju svojim komentarima i pitanjima. Gostima je dobrodošlicu poželjela ravnateljica vrtića Snježana Kanđera. Edukaciju djece organiziraju djelatnici Područnog ureda civilne zaštite Osijek uz sudjelovanje Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Osijek, Policijske uprave osječko-baranjske te pripadnika vatrogastva Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije i Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Osijek.

tekst i foto: N.Pavlus 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit