Donja Motičina planira izgradnju zgrade dječjeg vrtića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Donjoj Motičini je večeras održana 2. sjednica Općinskog vijeća u novom sazivu. Na dnevnom redu je između ostalog bio godišnji izvještaj o izvršenju proračuna koji je prihvaćen bez rasprave. Komentirajući izvješće o radu davatelja usluge prikupljanja komunalnog otpada za 2020. godinu, načelnik Željko Kovačević naglasio je kako s Našičkim parkom pregovori traju već gotovo dvije godine. Postoji zajednički interes jer bi osim odvoza otpada, potpisivanjem ugovora s našičkim komunalnim poduzećem bilo riješeno i pitanje sahrana, održavanja groblja, dimnjačarskih usluga kao i korištenja reciklažnog dvorišta. No, najvažnija točka dnevnog reda bila je prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja u projekt izgradnje zgrade dječjeg vrtića u Donjoj Motičini. Kako je rekao načelnik Kovačević, natječaj je otvoren danas, Općina ima pripremljenu svu dokumentaciju i mogu se prijaviti dan nakon objave u službenom glasniku. Vrijednost projekta je oko 6 i pol milijuna kuna i bio bi 100 posto financiran sredstvima EU. Rezultati će biti poznati do kraja godine. Ukoliko ne prođe na ovom natječaju, projekt će nominirati na slijedećem jer svakako žele izgraditi vrtić u Donjoj Motičini – naglasio je načelnik Željko Kovačević.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit