Dobra suradnja URT “Nexe Team” i “Slavonskih sokolova”

U zapovjedništu “5.gardijske brigade Slavonski Sokolovi” u Vinkovcima danas je održan predsjednika Udruge rekreativnog trčanja „ Nexe Team“ Našice Tomislava Galla sa zapovjednikom Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske , brigadnim generalom Mijom Validžićem  i zapovjednikom 1. bojne Sokolovi , pukovnikom Robertom Poljakom. Tema sastanka bio je nadolazeći 3. memorijalni ultramaraton „ Vukovar to smo Mi“ koji će se trčati 23. studenog od Našica do Vukovara u dužini od 90 km.
Tomislav Gall istakno je da je Udruga „ Nexe Team“ Našice započela aktivnu suradnju s oružanim snagama Republike hrvatske tijekom održavanja najvećeg štafetnog ultramaratona „ Od velikog do malog Vukovara“ Vukovar-Sunja u dionici od 349 km koji je održan od 22-24. ožujka ove godine kada su pripadnici Gardijska oklopno-mehanizirane brigade „ Sokolovi“ s ostalim sudionicima istrčali ovu utrku.
„ Nexe Team“ Našice posebno je ponosan što u aktivnim članstvu ima i pripadnike Hrvatske vojske koji s ponosom trče memorijalne utrke u spomen na sve žrtve Domovinskog rata, ističe Gall.
Brigadni general Mijo Validžić i pukovnik Rober Poljak naglasili su da je velika čast svakog hrvatskog vojnika trčati memorijalne utrke kako se istina o Domovinskom ratu nikada ne bi zaboravila te da će se pripadnici „5. gardijske brigade Slavonski Sokolovi“ spremno odazvati, aktivno sudjelovati i pružiti logističku podršku u održavanju 3. Memorijalnog ultramaratona „ Vukovar to smo Mi“.

izvor: URT Nexe Team

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit