Dobra suradnja URT “Nexe Team” i “Slavonskih sokolova”

U zapovjedništu “5.gardijske brigade Slavonski Sokolovi” u Vinkovcima danas je održan predsjednika Udruge rekreativnog trčanja „ Nexe Team“ Našice Tomislava Galla sa zapovjednikom Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske , brigadnim generalom Mijom Validžićem  i zapovjednikom 1. bojne Sokolovi , pukovnikom Robertom Poljakom. Tema sastanka bio je nadolazeći 3. memorijalni ultramaraton „ Vukovar to smo Mi“ koji će se trčati 23. studenog od Našica do Vukovara u dužini od 90 km.
Tomislav Gall istakno je da je Udruga „ Nexe Team“ Našice započela aktivnu suradnju s oružanim snagama Republike hrvatske tijekom održavanja najvećeg štafetnog ultramaratona „ Od velikog do malog Vukovara“ Vukovar-Sunja u dionici od 349 km koji je održan od 22-24. ožujka ove godine kada su pripadnici Gardijska oklopno-mehanizirane brigade „ Sokolovi“ s ostalim sudionicima istrčali ovu utrku.
„ Nexe Team“ Našice posebno je ponosan što u aktivnim članstvu ima i pripadnike Hrvatske vojske koji s ponosom trče memorijalne utrke u spomen na sve žrtve Domovinskog rata, ističe Gall.
Brigadni general Mijo Validžić i pukovnik Rober Poljak naglasili su da je velika čast svakog hrvatskog vojnika trčati memorijalne utrke kako se istina o Domovinskom ratu nikada ne bi zaboravila te da će se pripadnici „5. gardijske brigade Slavonski Sokolovi“ spremno odazvati, aktivno sudjelovati i pružiti logističku podršku u održavanju 3. Memorijalnog ultramaratona „ Vukovar to smo Mi“.

izvor: URT Nexe Team

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest