DND Našice ove godine obilježava svojih 70 godina

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer je online održana redovita izvještajna skupština Društva “Naša djeca” Našice. Na skupštini je prihvaćen izvještaj o radu za 2021. godinu, a u izvješću o financijskom poslovanju istaknuto je kako je Društvo prošlu godinu poslovalo pozitivno. Sva podnesena izvješća jednoglasno su usvojena, a jednoglasno su prihvaćeni i prijedlozi financijskog plana i plana rada za 2022. godinu.

S obzirom da DND Našice ove godine obilježava 70 godina kontinuiranog rada dogovoreno je da se ova velika obljetnica proslavi svečanom sjednicom na kojoj će biti prezentiran rad u posljednjih 10 godina.  Na kraju skupštine, predsjednica Darija Vlajnić zahvalila je članovima na dobroj suradnji i kvalitetnim aktivnostima, a volonterima čestitala 70. godišnjicu DND-a Našice.

 

izvor: DND, foto: arhiva RN

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit