DND Našice na Smotri dječjeg stvaralaštva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dvadeset i treća Smotra dječjeg stvaralaštva Društava “Naša djeca” Hrvatske održana je proteklog vikenda u Tuhelju. Članovi DND-a Našice predstavili su se plesnom koreografijom starije ritmičke skupine pod vodstvom Nikoline Pavlović i likovnim radovima članova Dječjeg foruma pod vodstvom Ružice Belunjak. Likovni radovi bili su izloženi na izložbi u sklopu Državne Smotre, na kojoj je ove godine nastupilo ukupno 570 sudionika iz 19 društava s područja cijele Hrvatske.
Smotra je okupila članove recitatorskih, scenskih, lutkarskih, likovnih, glazbenih, plesnih skupina, izvođače u programu otvaranja, domaćine u obiteljima, voditelje dječjih kreativnih skupina u DND-u, članove, volontere i roditelje iz osnovnih DND-a, organizatore i volontere iz DND-a Tuhelj i Saveza DND i članove Stručne komisije za praćenje Smotre. U dvadeset i tri nastupa predstavljena je jedna recitacija, osam scenskih igri, jedna lutkarska igra, šest suvremenih plesova, jedan latino ples, dva narodna plesa i jedan mažoret ples, vokalno-instrumentalna izvedba, a nastupila su i dva dječja zbora.

izvor: DND Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit