Dječji vrtić “Zvončić” – veliko radilište

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon što je realizirana energetska obnova Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice, sada je u tijeku projekt kojim su obuhvaćeni brojni radovi u vrtiću, a koji je prijavio Grad. Naime, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je natječaj i poziv za prijavu projekata za poboljšanje materijalnih uvjeta u vrtićima. Ravnateljica našeg vrtića Snježana Kanđera istaknula je zadovoljstvo što se u tome uspjelo i što je vrtić “Zvončić” dobio sredstva. Projektom su planirani brojni radovi u vrtići koji su već u tijeku, a kojima će se poboljšati uvjeti boravka vrtićancima, ali i svima koji rade u Dječjem vrtiću “Zvončić”. U sklopu radova, uređuje se svaka soba dnevnog boravka, saniraju se podovi i sanitarni prostori te obavljaju soboslikarski radovi. Intenzivno se radi i to prema dogovorenoj dinamici radova s izvođačem. Radovi su prilagođeni organizaciji rada u vrtiću tako da se odgojno-obrazovni proces obavlja nesmetano. Više o aktualnim radovima u našem vrtiću poslušajte u našoj emisiji “Lokalac” u 14 sati.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit