Dječji gradski vijećnici zagrlili građane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Današnji dan, 1982. godine, proglašen je Međunarodnim danom zagrljaja. Psiholozi, naime, smatraju kako je grljenje zdravo, posve prirodno i praktički savršeno. U povodu Međunarodnog dana zagrljaja, članovi Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica, danas poslijepodne su građanima na prostoru ispred robne kuće dijelili zagrljaje. Građani su se, iako pomalo iznenađeni, sa zadovoljstvom odazvali akciji. Dijeljenje zagrljaja pohvalio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Josip Miletić koji se također pridružio današnjem obilježavanju.
Nakon dijeljenja zagrljaja na gradskom trgu, vijećnici Dječjeg gradskog vijeća posjetili su korisnike Doma za starije osobe u Zoljanu i uljepšali im današnji dan.
tekst i foto:Ninoslava Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit