Djeca “Zvončića” svome Gradu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana završna svečanost „Djeca Zvončića svome Gradu“, u organizaciji Dječjeg vrtića Zvončić Našice, a ujedno je to i prvi događaj ovogodišnjeg programa proslave Dana Grada. Na početku svečanosti, vrtićance i tradicionalno brojnu okupljenu publiku za ovu prigodu, pozdravila je ravnateljica “Zvončića” Snježana Kanđera. Kako je rekla, nakon dvije covid-godine vrtićanci su konačno vani sa svojim završnim nastupima. Svaka završna svečanost i ispraćaj budućih školaraca – istaknula je – uvijek je poseban događaj. Gradonačelnik Krešimir Kašuba zahvalio je svima koji su doprinijeli organizaciji ovog prelijepog događaja koji se prvi puta održao na novom gradskom trgu te svim vrtićancima zaželio bezbrižno djetinjstvo.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit