Dani otvorenih vrata vinarije Enosophia u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije u suradnji s turističkim zajednicama Baranje, Grada Đakova, općina Erdut i Feričanci organizira Vinski mjesec Osječko-baranjske županije. Počeo je 12. lipnja, dosad je obuhvatio vinogorje Baranje, Đakova i Erduta, a danas Feričance. U sklopu manifestacije, održani su Dani otvorenih vrata vinarije “Enosophia” – novog krovnog branda feričanačke vinarije. Posjetitelji su obišli vinariju i vinske podrume, a u starom podrumu upriličena je radionica koju je održao enolog Martin Kovačević. Uz degustaciju novih vina Trs No. 5 i Matarouge te pjenušca Nice To See You, Kovačević je polaznike radionice ukratko upoznao s novim brandom Enosphia, poslovnom vizijom te demonstrirao mogućnosti jedinstvenih interaktivnih etiketa.

Vinski mjesec završit će u večernjim satima, Večeri vina i umjetnosti u Osijeku, jednom od najpopularnijih gradskih događaja.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit