Boćarski i malonogometni turniri te biciklijada

Facebook
Twitter
Pinterest

Boćarski klub “Brezik”, u sklopu Programa proslave Dana Grada Našica, danas organizira pozivni turnir u boćanju. Na terenima boćarskog kluba Brezik, uz dvije domaće ekipe, nastupaju BK ” Zrinjevac ” Zagreb, BK ” Kijevo ” Kijevo, BK ” Wels ” Velimirovac”, BK ” Fešk Feravino ” Feričanci, BK ” Otkos 10 ” Grubišno polje, BK ” Dalmatinac ” Bukvik. Iz BK Brezik pozivaju sve ljubitelje boćanja i ostale zainteresirane da dođu popratiti ovaj zanimljiv sportski događaj.

 

Danas će u Lili biti odigran 14. po redu Noćni malonogometni turnir, u sklopu programa obilježavanja 40. obljetnice postojanja NK Lila. Početak turnira je u 18 sati, a prijave ekipa, koje mogu činiti najviše 10 igrača, primat će se do početka turnira. Za najuspješnije ekipe osigurane su vrijedne nagrade. Za sve natjecatelje i posjetitelje bit će osigurana bogata gastro ponuda te ponuda osvježavajućih pića.

 

U organizaciji Udruge starih sportova Slavonac Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica, sutra će s početkom u 15 sati u Velikom parku biti održan turnir u boćanju i starim sportovima. Muške, ženske ili mješovite ekipe mogu se prijaviti do početka turnira, a natjecanje će biti upriličeno u disciplinama bacanje potkove, karike na marike, kozana te boćanje narodnim načinom.

 

Sutra će biti održana 6. feričanačka biciklijada – donatorska biciklijada, u organizaciji Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” Feričanci i Biciklističkog kluba Našice. Počet će u 9 sati dječjom biciklijadom, nastavit će se rekreativnom, a završiti extreme biciklijadom. Generalni pokrovitelj je Općina Feričanci.

 

 

tekst Dank Justić, foto: ahiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit