Dan otvorenih vrata Policijske uprave i Policijske akademije

Facebook
Twitter
Pinterest

S obzirom da je u tijeku natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, kojim se planira upis 480 polaznika mlađih od 28 godina, Policijska akademija je pokrenula niz promotivnih aktivnosti vezanih za natječaj za upis u 2022/2023. godinu. Također, jedna od mnogih aktivnosti je i održavanje Dana otvorenih vrata Policijske akademije i Policijskih uprava kako bi se što više mladih upoznalo s policijskim zanimanjem i motiviralo da se prijave na natječaj.

U ponedjeljak,  20. lipnja 2022. godine u Osijeku, na Trgu Vatroslava Lisinskog, u vremenu od 9 do 11 sati Policijska uprava osječko-baranjska i Policijska akademija organizirati će Dan otvorenih vrata Policijske uprave osječko-baranjske i Policijske akademije. U sklopu manifestacije pripremljen je bogat program aktivnosti s uvodnim govorom načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Ladislava Becea, predstavljanje dvoje policijskih službenika – uspješnih sportaša, te pokazne vježbe Jedinice specijalne i interventne policije Policijske uprave osječko-baranjske, vožnja spretnosti prometnih policajaca – motorista, pokazni poligon prepreka tjelesnih i motoričkih sposobnosti s dvije stanice, demonstracija pronalaska droge sa službenim psom, a i simulacija mjesta događaja kaznenog djela.

Na štandovima će policijski službenici prometne policije, prevencije, granice, Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek, Jedinice specijalne i interventne policije i kriminalističke tehnike izložiti opremu i tehniku koju policija koristi u svakodnevnom poslu. Također biti će izložena i službena vozila.

Ukoliko Vas zanima policijski poziv i želite se prijaviti na natječaj Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, dođite u ponedjeljak na Trg Vatroslava Lisinskog u Osijek. Policija poziva i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da im se pridruže na Danima otvorenih vrata Policijske uprave osječko-baranjske i Policijske akademije.

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit