Crveni križ organizira podjelu paketa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Našice partner je u projektu “Zajedno za društvo jednakih mogućnosti II“ kojeg je nositelj Hrvatski Crveni križ GDCK Osijek iz EU programa FEAD „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza III“.
Gradsko društvo Crvenog križa Našice organizira podjele paketa hrane za korisnike zajamčene minimalne naknade po popisu Centra za socijalnu skrb Našice te osobe manjih primanja koje su se tijekom ovog mjeseca upisali za primanje paketa hrane.
Korisnici s područja Općine Đurđenovac svoj paket mogu podići u Đurđenovcu na adresi Ulica N.Š.Zrinskog bb od 9:00 do 12:00 sati u utorak 29. i srijedu 30. lipnja.
Korisnici s područja Grada Našica, općina Podgorač, Koška i Feričanci svoj paket mogu podići u Našicama na adresi Ulica braće Radića 26 od 8:00 do 10:00 sati u utorak 29. lipnja i srijedu 30. lipnja. Na podjelu paketa potrebno je ponijeti osobne iskaznice. Paket hrane je težine 10-ak kilograma. Ravnatelj Igor Feldi pozvao je korisnike da podignu svoje pakete te u ime Gradskog društvo Crvenog križa Našice zahvalio Centru za socijalnu skrb na dugogodišnjoj suradnji.

foto: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit