Članovi URT NEXE Team Našice sudjelovali na memorijalnoj utrci “Fokinom stazom” u Pakracu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji HVIDRA-e Pakrac, a u spomen na pogibiju zamjenika zapovjednika 76. samostalnog bataljuna Pakrac Marijana Kulhavija Foke i Bjelovarčana Ivana Bedekovića, Ante Čurića, Franje Gašpara, Dražena Hudeca, Željka Novosela i Darka Peroša, jučer je u Pakracu održana 21. po redu memorijalna utrka „Fokinom stazom”. Četrdesetak trkača trčalo je od obiteljske kuće poginulog Foke do planinarskog doma Omanovac na Psunju na 655 metara nadmorske visine u duljini 10,5 km. Nakon istrčane utrke u prostorijama HVIDRA-e Pakrac organizirano je zajedničko druženje i podjela zahvalnica. Na najdugovječnijoj memorijalnoj utrci jučer su nastupili i članovi URT NEXE Team Našice Mato Pauković, Dejan Šoufek, Mario Pavičić,Vedran Borjan, Nikola Antolović i Tomislav Gall, odavši počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Tekst: Danko Justić

Foto: URT NEXE Team Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit