Članovi “Nexe Teama” uspješni na “Utrci kružnih tokova” ulicama Belišća i Valpova

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na ulicama Belišća i Valpova jučer je u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber Extreme Team“ i Zajednice športskih udruga Grada Belišća održana atraktivna utrka “Utrka kružnih tokova.” Trčalo se u nekoliko kategorija: 2,5 , 5 i 10 km, a a nastupili su i članovi URT „ Nexe Team” Našice . U utrci na 5 km Vesna Janković je u vrlo jakoj konkurenciji zauzela 3. mjesto, ovu su utrku uspješno istrčale osječanke Žana Bilandžić i Mihaela Zorkić koje nastupaju za ” Nexe Team”  Našice. U utrci na 10 km Jasna Plemeniti je istrčala odličnu utrku i samo nekoliko sekundi dijelilo ju je od od postolja te je u ukupnoj konkurenciji osvojila 4. mjesto, a utrku je uspješno istrčala i Branka Grahovac. U muškoj konkurenciji na 10 km utrku su uspješno istrčali Dejan Šofek, Dragan Jović, Zdenko Grahovac, Hrvoje Dundović i Ivan Špoljarić .

tekst: D.Justić, izvor: URT “Nexe Team”

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit