Čestitka za Međunarodni dan volontera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas se obilježava Međunarodni dan volontera. Ovaj dan proglasila je opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine. Cilj je sve aktivnosti volontera i njihov rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Gradsko društvo Crvenog križa Našice je od početka 2020. godine zabilježilo više od 6.000 sati volonterskog djelovanja. Kao i u svim dosadašnjim krizama u kojima se našlo naše društvo, pokazalo se da smo najspremniji i uvijek dostupni za sve ljude u potrebi – istaknuo je u priopćenju ravnatelj Igor Feldi. Dodao je da su najveća snaga Crvenog križa upravo volonter koji i sada, usprkos svim poteškoćama, neizvjesnosti, izlaganjem mogućoj zarazi, obilaze i pomažu ljude u potrebi. Feldi je zahvalio svim volonterima i čestitao im Međunarodni dan volontera.

foto:arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit