Braniteljska tribina i 11. biciklistički maraton

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U hotelu “Park Panolija” 21. listopada, u 18 sati,  održat će se tradicionalna tribina „Branitelji i dobrobit bavljenja sportom“, a povodom 11. biciklističkog maratona Našice – Vukovar – Našice. Udruga vukovarskih veterana Našice, Udruga branitelja Domovinskog rata KVIN i Biciklistički klub Našice organiziraju tribinu s ciljem da mladim našičkim biciklistima koji maratonom žele iskazati poštovanje i zahvalnost našičkim braniteljima koji su branili Hrvatsku u Vukovaru, a i ostalim
braniteljima koji su branili našu državu, približe događaje iz Domovinskog rata. Braniteljsku populaciju žele potaknuti na što aktivniji život i bavljenje sportom.

Na tribini će o svojim iskustvima na vukovarskim ratištima i vremenu provedenom u logorima pričati predsjednik Udruge vukovarskih veterana Našice Davor Batrac – Keks. Udrugu branitelja Ina Naftaplina KVIN predstavit će glavni tajnik udruge Ivica Kovačević. O dobrobiti bavljenja biciklizmom, iz osobnog iskustva, reći će Zoran Ugljanac, član Biciklističkog kluba i hrvatski branitelj.

Organizatori na tribinu pozivaju i zainteresirane građane.

Dva dana poslije, članovi kluba vozit će dionicu od 220km do Vukovara, uz WILD CARD pozivnice za nekolicinu prijatelja kluba.

izvor: Biciklistički klub Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit