Bomba u njivi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je da je jučer oko 11:30, uz poljski put kod mjesta Bijelo Brdo, 70-godišnjak pronašao spremnik sa streljivom za vatreno oružje. O pronalasku obavijestio je policiju, a na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo odbačene opasne predmete.

Također jučer, oko 15:00 sati, u polju u blizini mjesta Kneževi Vinogradi 43-godišnjak je prilikom obrade zemlje pronašao jednu ručnu bombu M-52. O pronalasku bombe obavijestio je policiju. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je bombu izuzeo na siguran način.

Policija podsjeća građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.  Poziva građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Mole da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijestiti na broj 192 ili osobno najbližu policijsku postaju. Poslat će stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit