Aplikacijski paket za Aglomeraciju Sušine-Đurđenovac spreman, vijećnici jednoglasno traže žurno potpisivanje ugovora!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Projektna dokumentacija i aplikacijski paket za Aglomeraciju Sušine-Đurđenovac pripremljen je u potpunosti i sve je spremno za potpisivanje ugovora za izgradnju kanalizacijske mreže na području općine Đurđenovac – izvijestili su na sjednici Općinskog vijeća načelnik Hrvoje Topalović i direktor Vodorada d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju Oliver Abičić. Usprkos ovoj činjenici, istaknuli su sa zabrinutošću, još uvijek nije došlo do potpisivanja ugovora za izvođenje i financiranje radova. Vijećnici su načelniku Topaloviću i direktoru Abičiću dali jednoglasnu podršku da se svim nadležnim institucijama, od Županije preko ministarstava do premijera i Hrvatskih voda, uputi požurnica. – Ne možemo prihvatiti da se dokumentacija na kojoj smo radili gotovo sedam godina, vrijedna četiri i pol milijuna kuna, i studija izvodljivosti koja se mora svake godine novelirati, dovede u pitanje zbog nečije neodgovornosti – istaknuo je Topalović i zahvalio svim vijećncima na potpori.
Vijećnici su jednoglasno prihvatili i prijedlog proračuna za 2020. godinu u iznosu 26.339.335 kuna kao i projekcije za 2021. u iznosu 19.103.000 te za 2022. godinu u iznosu 17.623.000 kuna. Među ostalim, prihvaćeni su i prijedlozi programa javnih potreba u sportu, socijalnoj skrbi, kulturi i tehničkoj kulturi u idućoj godini.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit