Aktiviranje ogranka Matice hrvatske u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Feričancima održan inicijativni sastanak članova Matice hrvatske i grupe zainteresiranih građana povodom aktiviranja ogranka Matice hrvatske u Feričancima. Ovu vrijednu inicijativu svojom su nazočnoću podržali dr. sc. Stipe Botica, predsjednik Matice hrvatske te članovi središnjice Matice hrvatske – akademik Stjepan Damjanović i Milan Bešlić, književni i likovni kritičar. Istaknuli su značaj, svrhu i ulogu Matice hrvatske. Skup je pozdravio i načelnik Općine Feričanci Marko Knežević izražavajući podršku budućem radu ogranka. Ciljevi i djelovanje ogranka bit će usmjereni istraživanju i prezentiranju sveukupne baštine Feričanaca, kao i promicanju kulturnih, umjetničkih, znanstvenih i drugih sadržaja, sukladno poslanju Matice hrvatske, čime se želi doprinijeti kulturnom i gospodarskom razvoju Feričanaca.

izvor: Matica hrvatska Feričanci

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit