Akcija “Solidarnost na djelu” – “Ne dvoji! Za drugog izdvoji!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sutra ( srijeda ) će se provoditi najmasovnija sabirna akcija Hrvatskog Crvenog križa “Solidarnost na djelu” i to već treću godinu pod motom „Ne dvoji! Za drugog izdvoji“ . Dio sredstava prikupljenih u ovoj akciji objedinjuje se na razini Hrvatskog Crvenog križa i usmjerava na kupnju poklon-paketa namirnica i higijenskih potrepština starijim, bolesnim i siromašnijim osobama. Sutra će, na Trgu dr. Franje Tuđmana, ispred robne kuće, i kod tržnice, od 8 do 12 sati, mladi volonteri GD CK Našice prodavati bonove od 5 kuna te 1 kunu. Donaciju možete izvršiti i osobnim dolaskom u Crveni križ Našice.
Također, na sabirnom mjestu ispred robne kuće bit će postavljena i kutija za čokolade u sklopu akcije “Budi mi prijatelj” koju mladi Crvenog križa Našice provode u suradnji s NK “Šipovac”. Gradsko društvo Crvenog križa zahvaljuje svima koji će svojim doprinosom pomoći nekome u potrebi u ovim zahtjevnim vremenima.

izvor: GD CK Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit