Adventski kalenDAR DOBROTE za našičku Socku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Podsjećamo vas da Udruga “Dar dobrote”, u sklopu koje djeluje naša našička socijalna samoposluga, po 4. puta uoči božićnih blagdana pruža priliku za humano djelo – “Adventski kalendar dobrote za našičku socku”.

– Više od 260 paketa nam je stiglo prošle godine pred Božić, a sad kad je ljestvica visoko postavljena, nimalo ne sumnjam da možemo to nadmašiti. U srcu mi tinja želja da to ove godine bude iznad 300, a ja sam pak sklon vjerovati u božićna čuda.
Plan je vrlo jednostavan. Umjesto čokoladica, otvarate svoje srce i odvajate za drugoga, prateći samo upute s ovog kalendara. Završavamo u tjednu pred Božić kada će volonteri Socijalne samoposluge Našice razvesti poklon pakete korisnicima. Teško je riječima opisati tu radost na njihovim licima, radost koju ćete vi donijeti svojim darom dobrote – rekao je Robert Kresić, predsjednik udruge “Dar dobrote”.

Ako niste u prilici prikupiti potrebne namirnice za “Adventski kalendar dobrote za našičku socku”, rad Socijalne samoposluge možete pomoći i donacijom novčanih sredstava na žiro račun: IBAN : HR35 2402 0061 1006 9787 7.

 

tekst: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit