Advent na zlatnom Papuku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Advent na području Zlatnog Papuka donosi potpuno novi doživljaj najljepšeg doba godine u ugođaju stoljetne šume i najljepše planine u Slavoniji koji će zasjati tisućama blještavih lampica. Na mjesec dana područje slavonskih općina Brestovac, Kaptol, Jakšić i Velika postat će mjestom za uživanje u zimskim radostima, čaroliji blagdana, zabavnim sadržajima i stvaranju lijepih uspomena.

Jedinstvena božićna čarolija „Ninina čarobna Shhhuma“ započela je na blagdan svetog Nikole, u Aquaparku Shhhuma uz puštanje lampiona u zrak čime je simbolično započelo najsvečanije doba godine, mjesec pun emocija i vrijeme kad je međusobna briga posebno važna. Upravo nas ovaj mjesec podsjeća koliko su važni dobrota, zajedništvo i mir. Uz svečano paljenje lampica, nastup dječjih zborova i otvorenje klizališta, zimsku i blagdansku idilu u „Nininoj čarobnoj Shhhumi“ posebno je emotivnom učinio sveti Nikola koji je prije dolaska obišao sve kuće koje okružuju ovo čarobno mjesto u kojemu će posjetitelji moći uživati od ponedjeljka 6. prosinca 2021. do četvrtka 6. siječnja 2022.

Beskrajne lampice, čarobno osvjetljenje, duboka tamna šuma, bajkovita priroda okružuju klizalište, sanjkalište s tubama s umjetnim snijegom, glazbene večeri te kazališne predstave za djecu, druženje s Djedom Mrazom i veliki doček Nove godine u podne, a sve to ovo mjesto čini potpuno drugačijom adventskom bajkom. Blagdanski duh, uz općinu Velika, posjetitelji mogu doživjeti i u ostalim općinama Zlatnog Papuka – Brestovcu, Jakšiću i Kaptolu. Vrijeme darivanja i blagdanskih radosti na ovom je području započelo u nedjelju 5. prosinca u Jakšiću na dječjem programu u iščekivanju blagdana svetog Nikole. Od četvrtka 16. do nedjelje 19. prosinca u Kaptolu održat će se Humanitarni božićni sajam „Kaptolski zvonci“ na kojem će pravi blagdanski ugođaj stvoriti nastupi zborova, plesnih i kazališnih skupina, dok će u Brestovcu KUD “Berda” organizirati Božićni koncert u subotu 18. prosinca.

Svako godišnje doba u Zlatnom Papuku priča posebnu priču, a prosinac na ovom području sa sobom nosi jedinstven ugođaj. Zimske aktivnosti, blagdanski duh i predivna priroda izvrsna su prilika za otkivanje ove hit destinacije na kontinentu.

izvor: Light komunikacije, foto: Jan Serdar

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit