Oskar znanja stigao i za Tamburaški orkestar OGŠ “Kontesa Dora” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Osnovnu glazbenu školu “Kontesa Dora” skulptura Oskar znanja stigla je i za Tamburaški orkestar pod mentorstvom prof. Deana Koprija
Orkestar je na 59. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa (uživo) osvojio  1. nagradu i 1. mjesto s 99,70 bodova. U drugoj skladbi solistica na glasoviru je bila učenica Ema Korbar koju je pripremila njena profesorica Sanja Vazdar. Članovi orkestra su Toni Tomljanović, Lea Resler, Lana Prišć, Petar Palfi, Lucia Tavić, Ante Stošić, Ivor Papučić, Lana Majdenić, Mihael Suk, Hana Rilko, Anamarija Markovčić, Tara Rilko, Filip Jurić, Andrija Laslavić, Nina Papučić, Marta Blagojević, Toma Blagojević, Karlo Makaj, Luka Baričević, Ema Korbar – glasovir.  Oskar znanja je najveća i najznačajnija nagrada u obrazovanju koju dodjeljuje Agencija za odgoj i obrazovanje, a posvećena je najboljim hrvatskim učenicima, pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2020./2021.

izvor: OGŠ “Kontesa Dora”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit