5 medalja našičkim karatašima

Facebook
Twitter
Pinterest
Članovi Karate kluba Nexe i učenici Osnovne škole kralja Tomislava Našice, koji su na međunarodnom natjecanju u Torontu u Kanadi, osvojili čak 5 medalja, sinoć su se vratili kući. To su Laura Karakaš, koja je osvojila zlatnu medalju, Amadej Korbar – slatnu i brončanu medalju, Vedran Baričević – srebrnu i Vjekoslav Radan koji je također osvojio srebrnu medalju.

Naši mladi sportaši koji su proslavili svoj klub i školu, ali i naš grad te cijelu Hrvatsku, dočekani su ispred svoje škole. Čestitke, te riječi dobrodošlice uputili su ravnateljca škole Blaženka Kapetanović i potpredsjednik županijske skupštine Zdravko Vukić. Osim roditelja i prijatelja, dočeku je bio nazočan i predsjednik zajednice sportova Josip Pavlus.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit