Učenici glazbene škole i dalje ostvaruju izvrsne rezultate

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Učenici Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” jučer su nastupili na 3. klavirskom festivalu Dolce piano održanom u Belišću. Učenici naše glazbene škole Nuo Cheng i Marko Balentić u 2. kategoriji osvojili su 1. nagrade, Jelena Mataija u 4. kategoriji 3. nagradu, a Anja Ergović u 5. kategoriji osvojila je također 1. nagradu. Njihova mentorica bila je profesorica Darija Vlajnić. Sara Humplik i Toni Zahirović u 3. kategoriji osvojili su 2. nagrade, a njihov mentor bio je profesor Miroslav Majić.

Nuo Cheng osim što je osvojila 1. nagradu po odluci ocjenjivačkog suda dobila je i posebnu nagradu i pehar za najbolju izvedbu baroknog djela. Na natjecanju je sudjelovalo 8 glazbenih škola, a u ocjenjivačkom povjerenstvu bili su renomirani profesori: Vladimir Babin, Jelica Kuzmin, Zdravka Tokić Dadić i Tihana Ivanković.

 

Izvor: OGŠ “Kontesa Dora”

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit