35 milijuna kuna za izgradnju plinsko-distribucijskog sustava

Facebook
Twitter
Pinterest
Predstavnici Osječko-baranjske županije i tvrtke HEP-Plin d.o.o. Osijek potpisali su ugovor o koncesiji za izgradnju plinsko-distribucijskog sustava i distribuciju plina za 11 općina na području naše Županije, vrijedan oko 35 milijuna kuna. Riječ je o dijelu distribucijskog sustava, u duljini od oko 35 kilometara, koji će se povezati na postojeći sustav u Županiji, a radovi bi, u svim jedinicama lokalne samouprave, trebali biti dovršeni do 2015. godine.

U sva tri naselja općine Donja Motičina radovi bi trebali biti započeti ove, a dovršeni do 2010. godine, a u Općini Podgorač u naseljima Podgorač, Razbojište, Ostrošinci i Kršinci radovi bi trebali početi sljedeće i biti dovršeni do 2012. godine. Župan Krešimir Bubalo kazao je kako se ugovor potpisuje na rok od 30 godina, da je stalni iznos naknade za koncesiju 10.000 kuna godišnje te 0,5 posto od ostvarenog prihoda koncesionara na tome području. Župan Bubalo izrazio je nezadovoljstvo kašnjenjem radova na plinofikaciji Baranje, što HEP-Plin pojašnjava poteškoćama u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa na pojedinim zemljišnim česticama.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit