24. rujna u Feričancima utrka “Feričanci Wine Run”

Facebook
Twitter
Pinterest

U organizaciji Općine Feričanci, Osilovca d.o.o., Turističke zajednice Hrvatske i Turističke zajednice Osječko- baranjske županije, 24. rujna u Feričancima će se održati Festival Frankovke, u sklopu kojeg će se održati i utrka “Feričanci Wine Run”.

URT „ Nexe Team” Našice pripala je čast organizirati ovaj događaj te će učiniti sve da se taj dan trkači ugodno osjećaju u Feričancima – ističu u “Nexe Teamu”. Kako navode, popularnost “vinskih utrka” hrvatskim poznatim vinogorjima od Istre pa do Slavonije i Baranje raste diljem zemlje.

-Dobra kapljica kao motivator za sportaše, ali i poticaj na kretanje za eno i gastro hedoniste, prepoznata je i u Feričancima, mjestu poznatom po najboljoj Frankovki. “Feričanci Wine Run” kružit će kroz šume i vinograde – ističu u URT „ Nexe Team” Našice i pozivaju sve trkače 24.rujna u 14:30, na start u centru Feričanaca, ispred osnovne škole. Prijavite se na drugo izdanje utrke “Feričanci Wine Run” u sklopu 5. Festivala Frankovke – festivala vina i rekreacije.

Link za prijavu: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1743

 

izvor: URT “Nexe Team”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit