22. obljetnica UHBDDR-a Feričanci – zajedno u ratu, zajedno u miru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Podružnica osječko-baranjska – ogranak Feričanci danas obilježava 22. obljetnicu ogranka. Svečanost je započela polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred spomen-ploče poginulim hrvatskim braniteljima u Feričancima.

Svima okupljenjima dobrodošlicu je poželio predsjednik udruge-domaćina Mirko Jurčević. Kako je rekao, udruga je osnovana 21. ožujka 1999. godine, s ciljem okupljanja dragovoljaca Domovinskog rata. Istaknuo je zadovoljstvo što je udruga opstala u ove 22 godine. Posebno je na dolasku zahvalio predstavnicima braniteljskih udruga iz Vukovarsko-srijemske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije, a proslavi su se odazvali i predstavnici udruge iz Hrvaca iz Splitsko-dalmatinske županije. Svi su oni čestitali domaćinima 22. obljetnicu udruge i istaknuli važnost ovakvih zajedničkih okupljanja. Kako su zajedno bili u ratu, tako zajedno trebaju biti i u miru – poručili su.

Čestitke na značajnoj obljetnici članovima UHBDDR-a ogranka Feričanci, u ime Općine Feričanci te u ime osječko-baranjskog župana Ivana Anušića, uputio je načelnik Općine Marko Knežević.

Program je nastavljen sportskim igrama, proglašenjem pobjednika, dodjelom medalja i zahvalnica te cjelodnevnim druženjem. Pokrovitelji proslave su: Općina Feričanci, “Nexe” d.d., Grad Našice, Općina Podgorač i Središnji ured UHBDDR-a Zagreb.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit